Additional Picture - Product Single Images

Fijnstofmasker met ventiel

Artikelnummer:
1.21.15.932.30
Artikel GTIN:
05902658103889
Gebruik deze 3M™ Aura™ Stofmaskers voor ademhalingsbescherming bij handmatig of machinaal schuren. Het Aura™ stofmasker ontwerp is met 3 panelen en is ontwikkeld om het gelaat een grotere bewegingsvrijheid te bieden tijdens spreken. Het hoogwaardige filtermateriaal is ontwikkeld om u gemakkelijker te laten ademen. De verstelbare neusbeugel, het ontwerp met het lage profiel en het voorgevormde neuspaneel helpen niet alleen een veilige afdichting en een nauwsluitende pasvorm te verzekeren, maar ook een goed gezichtsveld en een betere compatibiliteit met 3M oogbescherming. Het bovenpaneel met reliëf is ontworpen om het beslaan van brillenglazen verder te verminderen voor een helderder zicht met oogbescherming. Warmteopbouw in het masker wordt verminderd doordat het 3M™ Cool Flow™ uitademventiel uitgeademde lucht verwijdert.

Het 9312+ Stofmasker is geschikt voor ademhalingsbescherming bij handmatig schuren. Het geventileerde stofmasker helpt bescherming op FFP1 niveau te bieden tegen lage niveaus van onschadelijk fijnstof en nevel op olie- of waterbasis.

Het 9322+ Stofmaskers is geschikt voor ademhalingsbescherming tijdens boren, zagen, handmatig schuren of schuren met een vlakschuurmachine. Het geventileerde stofmasker helpt bescherming op FFP2 niveau te bieden tegen middelhoge niveaus van fijnstof en nevel op olie- of waterbasis zoals die gewoonlijk voorkomen bij werken met cement, hout en staal.

Het 9332+ Stofmasker is geschikt voor isolatiemateriaal en hardhout voor ademhalingsbescherming bij het repareren van wanden, plafons, vloeren en muur- of dakisolatie. Het geventileerde stofmasker helpt bescherming op FFP3 niveau te bieden tegen hoge niveaus van fijnstof en nevel op olie- of waterbasis zoals die gewoonlijk voorkomen bij werken met hardhout, isolatiematerialen, schimmel en lood.

De stofmaskers voldoen aan Europese standaards - CE-markering 0086 (EN 149:2001 + A1:2009)