Additional Picture - Product Single Images

Fijnstofmasker met ventiel

Artikelnummer:
1.21.15.992.25
Typenummer:
9922C2
Artikel GTIN:
05902658102080
Het 3M™ Stofmasker voor schilderen 9922 is ons geventileerde gelaatsmasker met filter dat is voorzien van een robuuste vormvaste schaal, een verstelbare neusbeugel, kleurgecodeerde hoofdbanden en het 3M™ Cool Flow™ uitademventiel voor comfortabel dragen. Het is FFP2-geclassificeerd en verkrijgbaar in een verpakking van 2 stuks.

Gebruik het 3M™ Stofmasker voor schilderen 9922 voor ademhalingsbescherming tijdens schilderen met kwast of roller, schuren met de hand of een vlakschuurmachine en tegen hinderlijke organische geuren.

Ons geventileerde stofmasker in ontworpen om bescherming op FFP2-niveau te bieden tegen middelhoge niveaus van fijnstof en nevel op olie‑ of waterbasis zoals die gewoonlijk voorkomen bij werken met deze materialen. De hinder door organische dampen wordt ook geminimaliseerd dankzij het filter met geactiveerde koolstof in het masker.

Het is voorzien van een robuuste, vormvaste schaal en laat zich gemakkelijk aanpassen aan de meeste gezichtsvormen en -maten. Warmteopbouw in het masker wordt verminderd doordat het 3M™ Cool Flow™ uitademventiel uitgeademde lucht verwijdert.