Additional Picture - Product Single Images

Gehoorbescherming

Artikelnummer:
6.21.21.020.10
Artikel GTIN:
05902658102172
De 3M™ Oordoppen met beugel 1310 zijn onze gehoorbescherming met één paar oordoppen met een unieke en innovatieve flexibele beugel en twee paar vervangende dopjes. Ze zorgen voor een optimale pasvorm en verlagen het geluidsniveau met maximaal 26dB.

Gebruik de 3M™ Oordoppen met beugel 1310 voor comfortabele en handige gehoorbescherming tegen schadelijk industrieel of elektrisch gereedschap.

De 3M™ 1310 oordoppen met unieke flexibele band zijn ontworpen om achter het hoofd of onder de kin te dragen, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn en ideaal zijn voor gebruik met tussenpozen. Voor extra draagcomfort hebben deze schuimoortips een zachte ronde vorm, wat de druk vermindert en zorgt voor een comfortabele afdichting.

Het draagcomfort is verbeterd omdat de oordoppen niet diep in de gehoorgang komen. De vervangende oortips zijn lichtgewicht, geven lage druk en zijn zacht en buigzaam waardoor hoofd en kaken makkelijk kunnen bewegen.

De hoofdbeugel is herbruikbaar, wasbaar en gebruiksvriendelijk, deze set wordt geleverd met een reserveset vervangende dopjes.