Twee nieuwe lijnen binnen Reebok Work shoes: Print Premier en Trailgrip Work

Nieuwe modellen Reebok Work - News

Twee nieuwe lijnen binnen Reebok Work shoes: Print Premier en Trailgrip Work

Met de bestaande collectie Excel Light zijn we erg succesvol. Reebok heeft hiermee, als uitvinder van de XL Compound Technology Light+, een nieuwe generatie vederlichte veiligheidsschoenen op de markt gebracht.

Inmiddels ervaren vele gebruikers het grote comfort van één van de lichtste veiligheidsschoenen op de markt. Veel retailers en handelaren prijzen zich gelukkig met de prima marge die ze maken op deze collectie. Kortom: het zal ons niet verbazen dat dit succes alleen nog maar groter gaat worden nu de collectie wordt uitgebreid met de twee nieuwe lijnen; de Trailgrip Work en de Print Premier.

De nieuwe modellen zijn de 1040, 1041 en 1042 binnen de Print Premier lijn. Binnen de Trailgrip Work lijn zijn de nieuwe modellen de 1050, 1051 en 1052.

Reebok Print Premier

Reebok presenteert drie lichte en trendy modellen ontworpen volgens de "latest fashion", de ideale schoen voor als veiligheid, uitstraling en representativiteit gecombineerd moeten worden.
Verkrijgbaar in S3 en S1P in de maten 39-47.

Reebok Tailgrip

Reebok presenteert drie robuuste en sterke schoenen met een zool die voornamelijk is gericht op grip en duurzaamheid. Voor comfort en veiligheid "on the job, whatever that job is". Verkrijgbaar in S3 en S1P in de maten 39-47.


1040 Reebok S1P Werkschoen Premier Navy / Zwart

1041 Reebok S1P Werkschoen Premier Grijs / Zwart

1042 Reebok S3 Werkschoen Premier Navy / Zwart


1050 Reebok S3 Werkschoen TrailGrip Laag Zwart

1051 Reebok S1P Werkschoen TrailGrip Laag Blauw

1052 Reebok S3 Werkschoen TrailGrip Hoog Zwart

Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor eventuele verdere vragen en bestellingen.