Over ons

 

President Safety is een snel groeiende groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) branche. Door een zorgvuldige selectie van medewerkers met ervaring kunnen wij bij ons vijfjarige bestaan al putten uit ruim 160 jaar PBM ervaring  Dat resulteert er voor u als klant in dat wij in heel veel gevallen een snelle en goed doordachte oplossing kunnen bieden voor de meest uiteenlopende PBM vraagstukken.  Tevens zijn we door deze ervaring goed in staat geweest een aantal waarden beleidsmatig goed te implementeren en duidelijk neer te zetten. Een hele belangrijke daarin is dat we onze producten en diensten alleen leveren aan vakgroothandels en wederverkopers want wij wetenVelen beweren trouw te zijn aan hun dealers, wij zijn het!


Ons doel is om het verschil te maken in de wereld van PBM met de overtuiging dat de klant centraal moet staan, kortom met "ouderwetse waarden" een nieuwe, moderne, innovatieve en slagvaardige groothandel in PBM te bouwen. Wij zijn een klein bedrijf met grote mogelijkheden. Naast een sterke financiële basis, een groot netwerk aan zowel de inkoop- als de verkoopkant, beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van producten, verkoopondersteuning, marketing, wet- en regelgeving, logistiek en commercie. Wij zijn door kleinschaligheid uitstekend in staat focus aan te brengen, een selectieve distributie te hanteren, flexibel en slagvaardig te zijn.Vanzelfsprekend zijn we ook volledig up-to-date als het om digitalisering van de business gaat. Wij zijn daarom ook uw partner als het gaat om het leveren van web content, productdata, downloadbare productsheets en certificaten, fotomateriaal enz.  Wij zijn volledig SAP gestuurd en met partners als EZ-base en DGE zijn we zeer goed in staat uw inkoop processen te automatiseren.  Wij opereren, bouwen en investeren vanuit klantbehoefte, het samen met onze klanten inzetten van de juiste tools om kansen in de markt te kunnen invullen is wat ons drijft. Persoonlijke benadering moet daarbij de boventoon voeren. 

Dagelijks staat ons team klaar om u met allerhande PBM vraagstukken of issues verder te helpen, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met ons.

Ons team

 
Rolf Kruiniger
Alexander Nijs
Eric Liesting
Ruud Besteman
André Robben
Robert Jan van Duijne
Ron Klijn
Thessa de Boer
Peter Hoendervangers
Kevin Engels
Jeffrey Davies
Arie Witvliet
Ari Witvliet
Ari Witvliet
Ari WitvlietAri Witvliet