Over ons

 

President Safety is een jong bedrijfmet ruim 135 jaar ervaring in de Persoonlijke Beschermingsmiddelen branche. Voor de start van dit bedrijf hebben Rolf Kruiniger, Alexander Nijs, Eric Liesting, Ruud Besteman en André Robben de handen inéén geslagen. Daaruit ontstaat een jonge, dynamische en energieke organisatie met een schat aan ervaring, deskundigheid en kennis.

President Safety is sourcing partner, importeur en distributeur van PBM.

Wij leveren onze producten en diensten alleen aan vakgroothandel en wederverkopers. want, 

Velen beweren trouw te zijn aan hun dealers, wij zijn het

Ons doel is om het verschil te maken in de wereld van PBM met de overtuiging dat de klant centraal moet staan, kortom met "ouderwetse waarden" een nieuwe, moderne, innovatieve en slagvaardige groothandel in PBM te bouwen. Wij zijn een klein bedrijf met grote mogelijkheden. Naast een sterke financiële basis, een groot netwerk aan zowel de inkoop- als de verkoopkant beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van verkoopondersteuning, marketing, wet- en regelgeving, logistiek en commercie. Wij zijn door kleinschaligheid uitstekend in staat focus aan te brengen, een selectieve distributie te hanteren, flexibel en slagvaardig te zijn.

Vanzelfsprekend zijn we ook volledig up-to-date als het om digitalisering van de business gaat. Wij zijn daarom ook uw partner als het gaat om het leveren van web content, productdata, downloadbare productsheets en certificaten, fotomateriaal enz.  Wij zijn volledig SAP gestuurd en met partners als EZ-base en DGE zijn we zeer goed in staat  uw inkoop processen te automatiseren.  Wij opereren, bouwen en investeren vanuit klantbehoefte, het samen met onze klanten ontwikkelen van tools om kansen in de markt te kunnen invullen is wat ons drijft. Persoonlijke benadering moet daarbij de boventoon voeren. 

Dagelijks staat ons team klaar om u met allerhande PBM vraagstukken of issues verder te helpen, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met ons.

Ons team