Persbericht: Nieuw distributiecentrum geopend - News

 

President Safety heeft een nieuw distributiecentrum geopend, dit State of the art distributiecentrum heeft een oppervlakte van maar liefst 5000 vierkante meter.

Het distributiecentrum is per 1 maart operationeel vanuit Oud Gastel. Het pand heeft een oppervlakte van maar liefst 5000 vierkante meter en is 14 meter hoog. Mede dankzij de indeling, bestaande uit smalle gangen en rekken, kunnen er rond de 10.000 pallets worden opgeslagen.

President Safety B.V. is een snelgroeiende groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen. Door de groei van het bedrijf en de toename in het aantal producten, was het noodzakelijk om uit te breiden. Het nieuwe distributiecentrum heeft vijf keer de capaciteit van het oude magazijn in Hellevoetsluis.

“Ik ben erg blij met de opening van ons nieuwe distributiecentrum”, aldus directeur Rolf Kruiniger. “Dit gebouw is het nieuwste van het nieuwste. Niet alleen hebben we meer opslag, maar we kunnen nu ook efficiënter werken en zijn in staat onze voorraad naar een hoger niveau te tillen.”

Het nieuwe distributiecentrum is te vinden aan de Argon 6 in Oud Gastel. De afdelingen in- en verkoop en administratie blijven in het hoofdkantoor in Spijkenisse.

Feestelijke opening
“Bij een prachtig nieuw distributiecentrum hoort natuurlijk een feestelijke opening”, zo vertelt Kruiniger. “Later dit jaar zullen wij dit gaan organiseren, zodat iedereen een kijkje kan komen nemen.” Details hierover volgen later.